gevaar venlo koning contentLET OP, DIT IS HET ALLERBELANGRIJKST... CONTENT GAAT VÓÓR DESIGN!

Laat nooit de content door het ontwerp begrenzen! Design is van levensbelang, maar zonder Content is er geen leven in welke Mediavorm  dan ook! Als u een nieuwe website of bijvoorbeeld een mooie brochure wilt laten maken... begin met de inhoud! Niet voor niets zegt men; "Content is King!". Praat eerst met vakmensen over resultaatgerichte content, denk dan aan design.

Welkom bij Koning Content

De kracht van tekst

Koning Content

Wij schrijven en vermarkten content voor web, print en alle andere door u gebruikte kanalen. Hier­mee kunt u uw merk krachtiger positioneren en uw uitstraling als 'Thought Leader' versterken.

Thought Leadership

Met de door ons gegenereerde content bouwen we aan de accreditatie van uw merk als de autoriteit... U bent de vertrouwde bron van kennis en deskundigheid. En daarmee bouwen we aan een forse stijging van het aantal Sales Leads! Uw merk krijgt een stevige plek in de beleving van de voor u belanghebbenden.

De Koning past zich aan

Wij zijn in staat om ons in uw merk, product of dienst in te leven en hierover te bloggen op uw eigen sites maar ook op andere platforms en de diverse Social Media. Dat doen we met als uiteindelijk doel meer prospects/leads te krijgen met een hoge conversie naar verkoop. Wij passen naadloos binnen uw campagne en zorgen voor die extra aandacht!

Content bijhouden, een belangrijke én veeleisende klus

En daarom kunt u eventueel al uw web-redactie, social media management en contentmarketing aan Koning Content toevertrouwen. Wij zijn professionals die uw organisatie en haar producten na een inwerkperiode net zo goed kunnen vertegenwoordigen als uw eigen medewerkers. Dat geeft rust, continuïteit en een hoge kwaliteit. Deze zogenaamde 'Content Outsourcing' kan voor de lange termijn, maar ook voor kortlopende campagnes.

Content, het waarom, hoe, en de creatie

  • Wat is ons doel, wat verwacht men van ons?
    Content Strategie
  • De uitvoering, de activiteiten die we aan de strategie-kapstok op gaan hangen.
    Content Marketing
  • Hoe maken we de met Content gevulde producten?
    Content Creatie

Daarom is er dus Koning Content

Laat zo'n belangrijke pijler onder je communicatie niet aan een welwillende amateur over, laat dit over aan professionals die in alle bijbehorende vakgebieden thuis zijn. Zoekmachine-geoptimaliseerde tekst voor web, Tekst voor Social Media, Tekst voor on- en ofline advertenties, Tekst voor folders, Productbeoordelingen, Persberichten, Radio en TV-commercials... met gedegen kennis van Webdesign, Grafisch Ontwerp, Social Media, Bloggen en dat alles ook nog eens Meertalig!

Een gratis Tekst-APK

Stuur ons een pagina van bijvoorbeeld uw website of folder en wij geven gratis én vrijblijvend enkele tips!

Bel 077 373 01 80, dan is de eerste stap naar een beter resultaat gezet!